Goh, wat leuk zo’n verjaardagsfeestje of afsluiting van een schooljaar. Mijn vriendjes, buurjongen, vader, moeder, familie of in het zwembad: ze duiken… dat zou ik ook willen. Jee zeg…, lekker ademen onder water, zweven als een astronaut, vissen zien en die fles op mijn rug, cool! automaat in mijn mond … Go Dive Houten organiseert duikfeestjes/duikintroducties voor kinderen. Hieronder wat nadere informatie.

Wil je ook op zo’n leuke manier je verjaardag vieren, je schooljaar afsluiten of een feestje geven?

Go Dive Houten zorgt ervoor dat je samen met je vriendjes en vriendinnetjes een geweldige middag krijgen. Je zult heel veel lol hebben, een hoop leren en er nog heel lang over praten …..

Wij verzorgen op zatermiddag tussen 15:30 en 18:00 uur in het zwembad De Wetering in Houten allerlei activiteiten, zoals spelletjes, snorkelen, duiken, oefeningenen en we gebruiken daarbij de gekste dingen. Een voorbeeld: speelgoed, ballonnen, lepels, hekjes, hoepels, noem maar op. Iedereen komt ruimschoots aan bod en krijgt persoonlijke aandacht.

Als je dat bij ons wilt doen dan ziet zo’n duikfeest er als volgt uit:

– Opzet (programma van 3,5 uur!)
– Verzamelen om 15:30 uur in het zwemad in Houten. Kennismaken, uitleg over duiken/snorkelen, wat je mag verwachten. Uitleg    over apparatuur, handsignalen (weet jij het teken voor een haai, schildpad of een NEMO-visje?)
– Om 16:00 uur omkleden en naar het zwembad.
– Tussen 16:15 en 18:00 uur zwemmen, spelen, snorkelen en duiken
– Oefeningen, spelletjes, lol maken, foto’s maken, etc.
– Ter afsluiting een verrasing met de groep …….
– 18:00 het water verlaten, omkleden, verzamelen in de kantine, gezellig met elkaar napraten, het duikcertificaat uitdelen en 18:30 uur afsluiten.

 Inbegrepen: Toegang tot het zwembad, Gebruik van materialen, Flesvullingen (lucht), Uitrusting, bril, snorkel, vinnen, Duikcertificaat uitdelen aan de jarige,

Optie: fotograferen boven water én onder water (met hele coole en speciale apparatuur).

Zelf meenemen: zwemkleding, T-shirtje, handdoek, eventueel eten en drinken.

Hoe werkt Go Dive Houten?

Michael Hesselink, John Engelberts, Sabrina Blokhuijzen, Rianne van der Linden en Audrey Gielen geven het feest volgens de PADI-richtlijnen. Zij zijn ervaren duikers en weten prima met kinderen in groepen om te gaan. Hun enthousiasme, betrokkenheid, gedrevenheid en ervaring staan garant voor een geweldige middag. Zij zorgen ervoor dat er een team ontstaat, er veilig wordt gewerkt, er een hoop lol is en iedereen er bij hoort!

Voor meer informatie mail naar info@godivehouten.nl of bel 06-13772545