Goh, wat leuk zo’n verjaardagsfeestje of afsluiting van een schooljaar. Mijn vriendjes en vriendinnetjes, mijn vader, moeder, opa of oma, familie: ze duiken ..!. Dat zou ik ook willen. Jee zeg…, lekker ademen en kijken onder water, zweven als een astronaut, spelen onder water, vissen zien. En die fles op mijn rug, cool! Zo’n automaat in mijn mond en die meters, zodat ik kan zien hoeveel lucht ik nog in mijn fles heb, …… Go Dive Houten organiseert duikfeestjes / duikintroducties voor kinderen. 

Wil je ook op zo’n leuke en geweldige manier je verjaardag vieren, je schooljaar afsluiten of een gewoon een feestje geven?

Go Dive Houten zorgt ervoor dat je samen met je vriendjes en vriendinnetjes een geweldige middag krijgen. Je zult heel veel lol hebben, een hoop leren en er nog heel lang over praten …..

Go Dive Houten geeft de feestjes op zaterdagmiddag tussen 15:30 en 1900 uur in het zwembad De Wetering in Houten. Tijdens de feestjes doen we allerlei duikactiviteiten, leuke en gekke spelletjes, grappige dingen, Voorbeelden: onder water ballonnen blazen, door hoepels duiken, met een scooter onder water bewegen, je eigen draaikolk maken, noem maar op. Iedereen komt aan bod en krijgt persoonlijke aandacht. Maar we eindigen als een team. Iedereen hoort erbij!

Onze feestje zien er als volgt uit (programma ruim 3 uur!).

– We verzamelen om 15:30 uur in zwembad De Wetering in Houten. We maken kennis met elkaar, we geven uitleg over duiken / snorkelen. We leggen uit hoe je met handsignalen praat onder water (weet jij het okay-teken of het teken voor een haai, schildpad of een NEMO-visje of hoe je onder water aangeeft dat je naar de WC wilt?)
– Rond 16:00 uur omkleden en naar het zwembad.
– Tussen 16:15 en 17:45 uur starten we en duiken we in het warme bad (30 graden!!). Iedereen krijgt een eigen duikset.
– We leren jullie duiken, doen oefeningen, spelletjes en maken veel lol.
– Ter afsluiting hebben een geweldige verrassing met de groep …….
– 17:45 uur verlaten we het water, douchen en omkleden en  verzamelen in de kantine. Daar praten we gezellig na en willen we weten hoe jullie het vonden. Dan delen we aan de jarige het Go Dive Houten-duikcertificaat uit. Tenslotte hebben voor de jarige nog een unieke en hele bijzondere verrassing (…..). We sluiten rond 18:30 uur af.

Inbegrepen: Toegang tot het zwembad, Gebruik van de uitrusting en alle materialen, bril, snorkel, vinnen, het duikcertificaat voor de jarige en de  verrassing voor de jarige (…….).

Opties: filmen onder water.

Zelf meenemen: zwemkleding, T-shirtje, handdoek.

Go Dive Houten heeft unieke onderdelen in het programma. Dat maakt het feestje heel bijzonder! Vooral Michael Hesselink, John Engelberts, Daniel Haag en Rianne van der Linden begeleiden het feest. Zij zorgen voor de geweldige ervaring en weten prima met kinderen in groepen om te gaan. Zij zorgen ervoor dat veiligheid, kwaliteit en lol gegarandeerd zijn. Hun enthousiasme, betrokkenheid, humor en gedrevenheid staan garant voor een top-middag, waar nog jaren later over gepraat wordt!

Voor meer informatie mail naar info@godivehouten.nl of bel 06-1377 2545