Op 29 maart 2021 start de campagnemaand van Fonds Gehandicaptensport. De landelijke collecteweek is daarvan onderdeel. In de week van 4 tot en met 10 april vraagt Go Dive Houten samen 9.000 anderen aandacht voor duikers en sporters met een handicap.

Het Fonds Gehandicaptensport ondersteunt allerlei sportactiviteiten, projecten evenementen voor gehandicapte sporters. Go Dive Houten laat sporters met een handicap niet in de steek en coördineert de collecteweek in Houten, maar doneert zelf ook aan het Fonds. Help je mee? 

Doneer via de online collectebus: Focus op wat jij kunt doen! (digicollect.nl/Go-Dive-Houten

50% van de opbrengsten komen ten gunste van Go dive Houten. Die opbrengst besteden we dit jaar aan het mogelijk maken van duiken en/of snorkelen voor gehandicapten.

Categories: Nieuws 2018

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *