De opleidingen van Go-Dive Houten

 

 Go-Dive Houten verzorgt opleidingen op basis van het PADI programma. Het succesvol afronden van een opleiding leidt tot een PADI brevet, waarmee je bij PADI-centra over de hele wereld kunt duiken, binnen de mogelijkheden van je opleiding.

 

De opleidingen zijn inclusief het gebruik van duikuitrusting (pak, automaten, duikbril, snorkel, lood, trimvest, zwemvliezen en lucht) en (indien van toepassing) theorieboek en DVD. Uitzondering hierop is de PADI Divemaster-opleiding en wordt verwacht dat je zelf over een duikuitrusting beschikt.

 

Klik hier voor het gehele overzicht van het opleidingsprogramma van PADI

 

Duiken is mogelijk voor kinderen vanaf 8 jaar. Daarna kun je in stappen verder gaan met duikopleidingen tot je 18 bent. Daarna kun je alle opleidingen volgen.

 

Vanaf 8 jaar hebben we het Bubblemaker en het SealTeam programma. Vanaf 10 jaar mag je meedoen aan de Discover Scuba Diver en junior Open Water opleiding. Vanaf 12 jaar mag je meedoen aan de Advanced opleiding en een volledige duikopleiding volgen: vanaf Scuba Diver tot en met Rescue Duiiker en mag je een aantal specialties volgen. Vanaf 12 jaar kan je cursussen tot en met het Master Scuba Diver brevet volgen, met een paar beperkingen voor zwaardere duiken.

Voor meer informatie: info@godivehouten.nl: 06 1377 2545 / 030 63 75 010