Nieuws 2014

 

December: waardering donatie van GDH aan goede doelen: Green Peace.

 

Greenpeace bedankt Go Dive Houten: http://bedankt2014.greenpeacephp.nl/

 

 

Zaterdag 27 september de schoonmaakdag

 

Op zaterdag 27 september is het weer landelijke Burendag. Tijdens Burendag ondernemen mensen allerlei activiteiten die de buurt leuker maken en de inwoners nader tot elkaar brengen.

Go Dive Houten organiseert tijdens Burendag een programma met twee wateractiviteiten. Iedereen kan hieraan deelnemen. Zo wordt er zwerfvuil verwijderd: onder leiding van Go Dive Houten halen vrijwillige duikers het vuil weg van de bodem uit het water. Een andere groep buurtbewoners en belangstellenden verwijderen het vuil langs de oevers. Ook is er een zoektocht naar waterdiertjes.

Go Dive houten voert de schoonmaakacties uit tussen 10:00 en 15:00 uur met inwoners op Het Rond en langs de Rietplas vanaf de parkeerplaats aan de Bloementuin.

 

Tegelijkertijd worden op de locaties waterdiertjes en plantjes met schepnetten uit het water gevist. De vangst doen we in een aquarium. Dan gaan we alles bekijken met speciale vergrootglazen en microscopen. Zo kom je te weten wat er onder water leeft en weet je waarom het zo belangrijk is dat het water schoon moet blijven! Je kunt meedoen: deelname is kosteloos. Aanmelden bij Go Dive Houten: info@godivehouten.nl. …. Lees meer>

Voor meer informatie: info@godivehouten.nl: 06 1377 2545 / 030 63 75 010